sta onda?
prijedlog bi bio da se sa deckima raskine ugovor o odrzanju portala i foruma, pa da se sve vrati na staro, a kad istekne rok za placanje usluga i ostalog, da kazem hostingu da vise necu produziti jer nemam od kuda platiti?
ok, ako je vecina za to - javno kazem - pristajem…
ako je toliko problem pomoci u odrzanju svega putem foruma, onda ga ni ne treba…
kad zbrojim 2 i 2, meni ne trebaju svake godine isti problemi "kako cu produziti zivot vijestima iz off roada"… i tako su to sve moje/vase slike, moji/vasi tekstovi, moj/vas trud….
a sve je "nastalo" od moje zelje da za off road cuju i drugi… isto tako moze sve i nestati…
ne kazem da ce mi biti lako ili drago, ali prilagoditi cu se… i jednom ce i meni postati sejedno…
ja sam vec umorna od svega, i sutra cu kontaktirati decke jer sam sad vec jako umorna, pa cemo vidjeti sto oni misle, a biti ce ponudjene samo 2 opcije:
a) ili se sve prekida i ide se na gasenje svega (portala i foruma)
b) ili ce se podvuci crta i vise nece biti rasprave o ovoj temi, biti ce naplate kako je i receno, strogo ce se postivati brisanje korisnika na najmanji znak da neko radi suprotno pravilima
nikad nece biti zadovoljan svaki korisnik.
ako decki kazu da su za odrzanje ovog bez obzira, u tom slucaju vise nema rasprave, ili ce morati to postivati svaki korisnik, ili nek ode na neki drugi forum.