Greška u navodima.
1. Kacigu nisam skunuo cijeli dan.
2. Dali ju je Krota skunuo na kontrolnoj toćki neznam, jer nisam obračao pažnju, samim time što smo stali, uzeli pauzu da natoćimo ulje i što nije bio specjalac. Niti metar road booka kod mene nije odvožen bez kacige i pojaseva, iako je road book bio turistički a brojao tek možda 5 specjalaca.
3. Rukavice sam imao, ali je Krota kupio najlošiju kvalitetu na benzinskoj te su se podrapale za sikundu u blatu. Imali smo ih cijelo vrijeme u autu i nijednom sajla nije vućena na silu bez rukavica, a to da me je Zen vidio na specjalcu kako vezivam karukule i ustaše bez rukavica je istina ( čak mi je postavljao ironićna pitanju u svezi snjima ) ali, zašto bih ja bio jedina budala i igrao se ustašama i gurtnama i koloturama u blatnim rukavicama dok kraj mene prolaze kolone vozila koje rukavice nisu imali ni u vozilu?
Za ostalo, no koment, rekoh već, utrka OK, ako dozvolite, vraćam se nagodinu, ne po rezultate iako bi LR to želio. Rezultate je moj terenac pokazao i na žešćim utrkama i od IC-a i Zrinšćine. A za usporedbu, na zrinšćini jedino vozilo koje je u stanju nakon iste utrke vratiti se samostalno do Istre. U utorak je opran i služi za svakodnevnu vožnju, i meni u životu više od toga auta ne treba, ali to ovdje nije tema.
Nagodinu, opet ućestvujem zasigurno, ali opet da bih proveo jedan lijepi vikend, a vi kad već znate moj naćin razmišljanja nemojte nagodinu navlaćiti za jezik već pustimo da sve dalje teće svojim tokom i vjerujte mi, sve OK.